De NieuwZuijd Foodbox

MET TROTS PRESENTEREN WIJ ONS NIEUWE UNIEKE CONCEPT

Haal met GEMAK de SMAAK van een topchef in huis!
  • Topkwaliteit gerechten van onze chefs
  • Kant & klare gerechten in een handomdraai op tafel
  • Minimaal een week houdbaar
  • 4 verschillende gerechten voor 4 dagen € 59,95 p.p.
  • Super makkelijk & mega lekker
Bekijk de gerechten

WAT IS HET?

Onze chefs bereiden klassieke topgerechten die een lange bereidingstijd hebben. Daarvoor combineren zij de beste smaken en hoogwaardige voedzame ingrediënten. Zodra het gerecht klaar is, wordt het verpakt in een sealed foodbag. Hierdoor blijven smaak en voedingsstoffen optimaal behouden en zijn de gerechten in de koelkast minimaal een week houdbaar. De verpakte gerechten kunnen ook heel goed ingevroren worden.
De gerechten uit de sealed foodbag zijn super eenvoudig en snel op te warmen.

Met de NIEUWZUIJD FOODBOX zet je in een handomdraai een gerecht van topniveau op tafel voor jouw gezin, familie, collega's of vrienden!

De NIEUWZUIJD FOODBOX bestaat uit 4 verschillende gerechten voor 4 dagen voor € 59,95 p.p.. Op dinsdag of vrijdag bezorgen wij deze gratis bij u thuis in 't Gooi en Amsterdam.


WAAROM IS DE NIEUWZUIJD FOODBOX UNIEK?

Onze chefs hebben hun sporen verdiend in sterrenrestaurants. Met hun kennis en onze ervaring in de branche van ‘delivery’ en ‘food on location’, hebben wij dit product ontwikkeld. De gerechten zijn met veel gastronomische passie tot stand gekomen en specifiek toegespitst op het super eenvoudig opwarmen voor de consument.

De kwaliteit van de gerechten in de NIEUWZUIJD FOODBOX is zeer hoogwaardig en nergens anders te koop.


WAARMEE KUN JE DE GERECHTEN COMBINEREN?

De gerechten zijn te combineren met rijst, brood, pasta, aardappel, puree, linzen, ed. Je kunt dit zelf naar eigen smaak en wens toevoegen. Deze producten worden bewust niet meegeleverd omdat ze een korte houdbaarheid hebben nadat ze bereid zijn.


HOE WARM JE DE GERECHTEN OP?

Wij willen het jou zo makkelijk mogelijk maken. Je kunt de volgende drie manieren gebruiken:

Onze voorkeur:

  • Je knipt de sealed bag open en verwarmt het gerecht op laag vuur in een pan met een dikke bodem. Zodra het warm is, verdeel je het gerecht over de borden of schaal.
  • Wat je ook kunt doen:

  • Je legt de sealed bag ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven van 80 graden Celsius. Het gerecht heeft dan de perfecte temperatuur bereikt. Je knipt de zak open en verdeelt het gerecht over de borden of schaal.
  • Je legt de sealed bag ca. 15 minuten in een pan met heet water dat net tegen de kook aan zit. Haal de bag uit het water, het gerecht heeft dan de perfecte temperatuur bereikt. Je knipt de zak open en verdeelt het gerecht over de borden of schaal.
  • Ontdooien: leg de zak ca. 3 uur in warm water. Zodra je gaat koken, pas je een van bovenstaande opties toe.

KIES UW 4 FAVORIETE GERECHTEN EN BESTEL!

Hieronder vind je onze vegetarische gerechten en vleesgerechten waaruit je kunt kiezen. We zullen ons aanbod met regelmaat veranderen.

Je bestelt 4 gerechten voor 4 dagen. Onthoud dat je ze dus niet 4 achtereenvolgende dagen hoeft op te eten. Je kunt ze namelijk heel goed bewaren of zelfs invriezen 😉

Natuurlijk mag je voor twee (of meer) dagen hetzelfde bestellen. In dat geval vink je bij 'dag 1' en 'dag 2' in het bestelformulier hetzelfde gerecht aan.

Image
Bestel de NIEUWZUIJD FOODBOX

GERECHTEN VAN WEEK 23

DINSDAG 2 JUNI & VRIJDAG 5 JUNI

IEDERE ZONDAG ZETTEN WE DE GERECHTEN VOOR DE KOMENDE WEEK ONLINE


LIBANESE STOOF MET AUBERGINE (VEGAN)

Dit Libanese gerecht met aubergine, kikkererwten en warme specerijen is echt comfortfood. Combineer dit gerecht met een lekker stuk platbrood en als je nog wat yoghurt in huis hebt, kun je dat er heel goed bij eten.

Allergenen: -

Image

Image

CHILI SIN CARNE (VEGAN)

Chili sin carne is de vegetarische variant van de chili con carne stoofpot. Bij dit gerecht hebben we het vlees vervangen door het nieuwe 'pulled oats'. Het smaakt er niet minder om en is nog steeds ultiem comfortfood! Naast de basis van chili hebben we er bonen, tomaten, knoflook en ui doorheen geroerd. Combineer dit gerecht met krokante tortilla, tortillachips, rijst of een lekker stuk brood. Extra lekker is wat blokjes verse avocado er op het laatste moment doorheen scheppen.

Allergenen: (haver)


ITALIAANSE CANNELLINI STOOF (VEGAN)

Dit smaakvolle Zuid-Italiaanse gerecht met cannellinibonen is heel eiwitrijk en daarmee super voedzaam. Je proeft hierin typisch Italiaanse smaken zoals tomaat en basilicum. Voeg eventueel nog wat verse basilicum toe en eet het met een goed stuk brood, gnocchi of pasta!

Allergenen: Bleekselderij

Image

Image

GESTOOFDE MALSE KIP IN KERRY

Dit heerlijke stoofgerecht met een knipoog naar India, is heerlijk fris. Dit gerecht kenmerkt zich door de marinade van een gezond specerijenmengsel. Combineer dit gerecht met naanbrood, geurige rijst of linzen. Je kunt naar smaak nog wat verse koriander of peterselie toevoegen

Allergenen: Melk (lactose)


LASAGNE BOLOGNESE

Deze echte Italiaanse klassieker kenmerkt zich door de ultieme combinatie van rundergehakt, een tomatensaus die lekker lang heeft geprutteld, Parmezaanse kaas en natuurlijk een echte bechamelsausis. Dit smeuïge gerecht is ultiem feelgoodfood!Combineer dit gerecht met een lekker glas wijn 😉 Dit gerecht bezorgen we bevroren.

Allergenen: Tarwegluten, melk (incl. lactose), bleekselderij

De lasagne bezorgen wij diepgevoren. Bij ontvangst kun je deze weer in de vriezer stoppen of laten ontdooien.

Image

Image

LASAGNE PRIMAVERA (VEGA)

Deze frisse lente lasagne past uitstekend in deze zonnige dagen. Deze lasagne primavera is gemaakt met ricotta, citroen en lente groenten zoals doperwten. Je hoeft hier niks meer aan toe te voegen, hooguit een scheut goede olijfolie en een lekker glas wijn!

Allergenen: Tarwegluten, kippenei, melk (incl. lasctose)

De lasagne bezorgen wij diepgevoren. Bij ontvangst kun je deze weer in de vriezer stoppen of laten ontdooien.


BBQ Deluxe & TACO BBQ

NEXT LEVEL BBQ MET PASSIE!

WAT IS HET?

Barbecueën is net als koken een echt vak. Dat betekent dat je een avondje BBQ dus heel goed naar een next level kunt tillen! En wij helpen jou daarbij. Want een goede voorbereiding kost veel tijd & know-how en gaat natuurlijk gepaard met veel passie! En hey, dat hebben wij!

Alle items in dit mooie BBQ-pakket hebben allemaal hun eigen unieke bereidingswijze gehad. Sommige producten ondergaan wel een proces van 14 dagen met pekelen, roken en langzaam garen. Low & slow zullen we maar zeggen…

Het BBQ- de Luxe pakket is per 2 personen te bestellen en kost € 29,95 per persoon.

Het BBQ TACO pakket is per 2 personen te bestellen en kost € 16,25 per persoon.

Image
Bestel een BBQ pakket

WAT KRIJG JE PRECIES IN HET BBQ TACO PAKKET?
Kalfssparerib in al pastor marinade

De sparerib hebben we eerst 24 uur gepekeld en daarna met een al pastor marinade 15 uur zacht gegaard in een speciale oven met lichte rook. De sparerib is nu klaar om door jou gegrild te worden op de bbq. Bij een temperatuur van 200 graden Celsius lukt dit het beste. Gril met de deksel op de bbq.

Smokey Porkbelly

Dit mooie stukje buikspek van Baambrugs big is 3 dagen gepekeld en gemarineerd met een specerijenmengsel van venkel en zwarte peper. Daarna is deze 6 uur zacht gerookt in onze smoker. De smaak van de rub is hierdoor helemaal doorgedrongen tot de kern van het stukje vlees. Jij hoeft het nu alleen af te grillen, bij een temperatuur van 200 graden Celsius ongeveer, totdat de buitenkant ligt krokant is en de binnenkant mooi zacht is. Gril met de deksel op de bbq. (ca. 300 gram)

Verder krijg je:

10 authentieke maïstaco's, guacamole, al pastorsaus, limoen, ananassalsa en koriander.

Image
Bestel de BBQ TACO box € 16,25 p.p.

WAT KRIJG JE PRECIES IN HET BBQ DELUXE PAKKET?
Kalfssparerib met hoisin-sesamlak

De sparerib hebben we eerst 24 uur gepekeld en daarna met een hoisinmarinade 15 uur zacht gegaard in een speciale oven met lichte rook. De sparerib is nu klaar om door jou gegrild te worden op de bbq. Bij een temperatuur van 200 graden Celsius lukt dit het beste. Gril met de deksel op de bbq. Lak de rib dun af met de hoisinlak voordat je het van de bbq haalt. (ca. 500 gram met bot, ca. 250 gram zonder bot)
Hoisin-sesamlak: hoisin, sesam, soya en specerijen.

Smokey Porkbelly

Dit mooie stukje buikspek van Baambrugs big is 3 dagen gepekeld en gemarineerd met een specerijenmengsel van venkel en zwarte peper. Daarna is deze 6 uur zacht gerookt in onze smoker. De smaak van de rub is hierdoor helemaal doorgedrongen tot de kern van het stukje vlees. Jij hoeft het nu alleen af te grillen, bij een temperatuur van 200 graden Celsius ongeveer, totdat de buitenkant ligt krokant is en de binnenkant mooi zacht is. Gril met de deksel op de bbq. (ca. 300 gram)

Entrecote

Dit mooie stukje runderlende hebben wij met kruiden en knoflook sousvide voorgegaard op 47 graden, zodat de binnenkant al een perfecte garing heeft. Hierdoor kun je de buitenkant kort dichtschroeien en krijg je een perfecte steak van de bbq! Gril met de deksel op de bbq. (ca. 300 gram)

Brisket pastrami

Deze specifieke vleesbereiding is de Rolls Royce variant onder de bbq-producten. Wij zijn bij de bereiding van deze pastrami geïnspireerd door de recepturen van de beroemde Katz Delicatessen in New York. Je weet wel, van: ‘Harry met Sally’ 😉 (ca. 250 gram)

De pastrami hebben we 10 dagen gepekeld in specerijen. Daarna hebben we het ruim 10 uur gerookt op lage temperatuur. De brisket is de rolls royce van de bbq en dan ook nog een pastrami variant. Laat dit mooie stukje vlees rustig warm worden bij ca. 200 graden Celsius op de bbq en je blaast je gasten van tafel. Gril met de deksel op de bbq.


Belangrijke tip

Zorg altijd dat het vlees op kamertemperatuur is, voordat je begint met bbq’en.

Goed om te weten

Ons vlees ondergaat een low&slow bereidingsmethode die zorgt voor het verkrijgen van optimale smaak. Wij gebruiken hiervoor geen conserveringsmiddelen, water of andere onnatuurlijke toevoegingen om het proces te manipuleren.

Bestel de BBQ - de Luxe