Catering

Catering is een breed begrip, dus kunnen we dit ook op vele eigenwijze en eigentijdse manieren invullen. U benadert ons, omdat u op een goed moment voor een belangrijke groep mensen smaakvol eten wilt serveren waar veel aandacht aan besteed is. Aandacht zit in de passie waarmee ons eten bereid wordt. Maar ook in het contact tussen u en ons in de aanloopperiode naar het evenement waar u veel waarde aan hecht. En in het decor waarin u uw gasten wilt ontvangen. Last, but not least ook in de uitvoering die vlekkeloos en uiterst smooth moet verlopen.

Aan u de keuze, wat u uit handen wilt geven. Dit mag u direct aangeven, maar u mag het ook gaandeweg bepalen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat uw gasten mooi opgemaakte hapjes en/of gerechten krijgen die goed op smaak zijn. Vanzelfsprekend zijn deze van natuurlijke producten met een biologische, duurzame en dier-eervolle afkomst.

Daarnaast hebben wij prettige samenwerkingen met wijnleveranciers, die kleine wijnboeren prefereren om hun kwaliteit, maar tevens heel goede prijs-kwaliteit kunnen bieden. Een bijpassende wijn vinden is dus ook geen kunst!

Met alle liefde zorgen wij ervoor dat er een vriendelijk, adequaat en professioneel, maar jong en representatief team voor u ter beschikking staat dat ervoor zal zorgen dat uw gasten op hun wenken bedient zullen worden en u volledig ontlast wordt. U kunt u dan voegen tussen uw gasten en volledig deel uitmaken van de groep. Of u richten op andere belangrijke taken die van u verwacht worden vanuit de organisatie waarvoor u werkt.

Samen bepalen we welk materiaal nodig is. Wat is er al aanwezig en wat hebben we dan nog nodig? Een mooi en passend decor, ingetogen en bescheiden of juist expressief en imposant, is als u het ons vraagt een belangrijk onderdeel van uw kleine of grote evenement.

Image