Home cooking

Gasten uitnodigen in huiselijke sfeer is een geweldige manier om een uniek en persoonlijk karakter te geven aan de happening. Zakelijke relaties ontvangen in uw eigen omgeving geeft uw gasten vertrouwen en de formele setting een prettige informaliteit. Het spreekt voor zich dat wij altijd volledige discretie waarborgen t.a.v. u en uw gasten.

Een van onze communicatief vaardige chefs zal bij u thuis of op kantoor à la minute gerechten bereiden. De zogenaamde mice en place doen wij voordat we naar u toe komen, zodat we niet veel tijd nodig hebben in uw keuken ter voorbereiding op de gelegenheid.

Wij kunnen in elke keuken uit de voeten, maakt u zich dus geen zorgen over de omvang van uw keuken en uw apparatuur. Indien nodig kunnen wij altijd apparatuur of extra werkruimte meenemen.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook zorgdragen voor de bediening ten behoeve van een professionele uitvoering van uw lunch of diner.

Wij begrijpen heel goed dat kleine gelegenheden zich er bij uitstek voor lenen om uw eigen wijn uit de kelder te halen. We kunnen samen in uw kelder een mooie wijn-spijscombinatie uitzoeken als u dat prettig vindt. Maar met hetzelfde plezier verzorgen wij het totaalplaatje en doen wij een wijnsuggestie in aansluiting op het door u gekozen menu.

Voor meer informatie of bestellen, bel: 035 – 33 33 020 of maak gebruik van ons online formulier.

NieuwZuijd Catering - Home cookingImage