-
Inspiration day in London
anemptytextlline
Vorige week reisde ik voor een dag af naar London City. Menig verbaasd gezicht. Dat ik in één dag op een neer ging. Maar waarom niet? Neem een vroege vlucht en maak gebruik van het uurtje tijdverschil. Wat betekent dat... -
Recept: Coquille met Parmezaan
anemptytextlline
One of my favourites. Als ik even niet weet wat ik moet maken of als ik me wil of moet concentreren op andere zaken, dan is dit een gerechtje wat ik graag maak. Het wordt altijd mega enthousiast ontvangen en... -
De kunst van het weglaten
anemptytextlline
Is het je wel eens opgevallen dat een gerecht dat kwalitatief niet zo op orde is vaak gemaskeerd wordt door allerlei ditjes en datjes, sausjes en opsmuk die kant noch wal raken, laat staan bijdragen aan een fijne sensationele smaakbeleving?! Als... -
What’s life without olive oil?
anemptytextlline
Werkelijk waar ik zou het niet weten. Ik vind het zo ontzettend lekker dat ik het daarom misschien wel als eerste levensbehoefte zie. Met een beetje zeezout erbij heb je een match made in heaven. En met deze combinatie maak... -
Save water, drink champagne
anemptytextlline
Allereerst een sprankelend 2018 toegewenst. Volg je hart & vier alle kleine en grote overwinningen! En doe dit dan met een glaasje bubbels. Gewoon omdat het jouw moment net even wat specialer maakt. Het maakt mij niet zoveel uit of... -
-
-
-
Facebook posts
10 maanden geleden
When the ordinary become the extraordinary 😋
#bitterbal #oesterzwam #oesterzwambitterballen #Truffel
... MeerMinder
View Comments
- Likes: 1
- Shares: 0
- Comments: 0