Locatie & samenwerking

Samenwerking

In de afgelopen jaren heeft NieuwZuijd Catering waardevolle samenwerkingen opgebouwd met haar leveranciers. Kwaliteit is bij alle partijen het belangrijkste speerpunt, daarnaast gaat het om vertrouwen, continuïteit en het flexibel met elkaar mee bewegen.

Onze leveranciers zijn o.a. Lindenhoff, ATL seafood, Fromagerie Abraham Kef, wijnkoperij Petit Clos, wijnkoperij De Gouden Ton en Bij Jelle.

Locaties

Singer, Laren

NieuwZuijd heeft sinds jaar en dag een nauwe samenwerking met Singer. Kort geleden zijn het theater en de evenementen- en dinerruimtes geheel gerenoveerd. Dit biedt veel diversiteit voor kleine en grote groepen. Zowel moderne ruimtes zijn beschikbaar als de authentieke ruimtes in de oude villa. U kunt hier terecht met groepen van 10 tot ca. 200 personen in samenwerking met ons. Dit geldt voor borrels, recepties, condoleances, zittende en staande diners & lunches.
Singer Laren plattegrond

De Boshut, Naarden

Dit is een meer dan unieke locatie. Midden in het bos in Naarden staat een zeer romantische boshut die volledige opgebouwd is uit natuurlijke materialen. Denk hierbij alleen maar aan houtovens en -kachels, hout, schapenvachten, kaarslicht, vuurkorven… Vanaf de weg begeleiden we uw gasten met optochtfakkels via het bospad naar de locatie. Alleen dit is al een fantastische belevenis. U kunt hier terecht met maximaal 35 gasten.
Image
Image
Image

De Loods, Naarden

Op hetzelfde terrein als De Boshut staat een fantastisch authentieke, maar net zo goed moderne loods die in tweeën opgedeeld zou kunnen worden. Waardoor het geschikt is voor kleinere groepen tussen 40 en 100 personen, maar ook voor grotere groepen tot 300 personen. Het is een locatie bij uitstek voor huwelijksceremonies, maar minstens zo geschikt voor uitvaartceremonies anno nu. Wij noemen ze uitvaart 2.0.
De Loods Naarden
De Loods Naarden

Atelier Brecht Murré, Laren

In hartje Laren heeft Brecht Murré een zeer sfeervol en warm gedecoreerd atelier. Deze ruimte leent zich er bij uitstek voor om intieme vrienden- of familiediners te geven. De binnentuin biedt zomers veel mogelijkheden. Hoewel winterborrels met veel vuurkorven ook zeer tot de verbeelding spreken. Voor zittende gelegenheden is er ruimte voor ca. 50 personen en staand voor ca. 80 personen.
Atelier Brecht Murré Laren
Atelier Brecht Murré Laren
Atelier Brecht Murré Laren

Dikke Torentje, Eemnes

Wel het karakter van een kerk, maar niet de formaliteit ervan? Dan is dit de locatie bij uitstek. Enkele jaren geleden is het heel smaakvol en van deze tijd gerenoveerd. De tuin ligt er ook prachtig bij. Tevens kijk je eindeloos over de mooie Eempolder. Daarnaast is er een zeer ruime parkeergelegenheid op het terrein zelf. Al met al biedt deze locatie een heleboel opties. Je kunt hier terecht voor groepen tussen 20 en 300 personen.
Dikke Torentje Eemnes

Landgoed Zonnestraal, Hilversum

Aan de rand van Hilversum, tegen Loosdrecht aan, ligt Landgoed Zonnestraal. Met zijn bijzondere historie en prachtige architectuur in een zeer bosrijke omgeving, kunnen hier de meest idyllische en unieke evenementen worden neergezet. Deze locatie biedt bijna een oneindigheid aan mogelijkheden. Het heeft zelfs een eigen amfitheater! Je kunt hier terecht voor groepen tussen 20 en 300 personen.