Delivery

Delivery en take-away hebben een nieuwe betekenis gekregen door de coronatijd. Er is zo veel mogelijk geworden. Tegenwoordig kun je met gemak thuis net zo goed eten als in een sterrenrestaurant. Onze delivery-service is er op gericht om jou de mogelijkheid te geven catering in huis te halen, zonder dat je aan kosten van personeel en in te huren materialen vast zit. Best of both worlds eigenlijk.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Wij bieden een prachtig 3-gangen diner aan op het culinaire niveau dat je van ons gewend bent. We bezorgen deze iedere vrijdag en je kunt het 3 dagen bewaren in de koelkast. Iedere twee weken wisselt ons menu. Je kunt het menu tot donderdag 10.00 uur bestellen.


3-gangen menu DIY

3-gangen menu € 36,50 voor vrijdag 12 & 19 juni:

Voorgerecht
Gepekelde en gerookte watermeloen met schapenkaas, basilicumolie, verse kruiden en boekweit

Hoofdgerecht
Gevulde kwartel met truffel, gekonfijt pootje, gevogelte jus, knolselderij, groene asperge en crumble

Dessert
Frangipanetaart met appel en crème fraîche

Image
Image

Borrelplateau

Je kunt bij ons een prachtig borrelplateau bestellen. Deze draagt op zich al bij aan de aankleding van jouw tafel, kookeiland of andere fijne borrelplek. Behalve een lust voor het oog, zit er voor een ieder wel iets lekkers bij. Altijd een schot in de roos dus!

Het plateau is rijkelijk belegd met charcuterie, Franse kaas van Kef, verschillende soorten crackers, baguette, olijfjes, Ortiz sardibes, crudité, dip en vers en gedroogd fruit. Bestellen kan tot 14.00 uur de dag ervoor. (Voor zondag bestellen op vrijdag.)

Het borrelplateau is te bestellen in 2 maten. Uiteraard kun je daar ook een veelvoud van bestellen:
10 personen € 150,00
15 personen € 225,00.

Image